حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه «جولانی» برای سرکوب کُردها، تجهیزات نظامی به حلب فرستاد انهدام شبکه جاسوسی مرتبط با موساد با هویت مجازی «جیمز بی‌دین» ابراز امیدواری وزیر خارجه فرانسه نسبت به تبادل زندانیان بین تهران و پاریس عراق در آستانه دریافت سامانه پدافند هوایی پیشرفته غزه: تعلیق فعالیت صلیب سرخ، خطرناک و غیرانسانی است پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت انصارالله‌: طرف‌های میانجیگر روی موضوع خلع سلاح حماس حساب نکنند ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه سطح آماده‌باش ارتش اشغالگر از ترس عملیات ضدصهیونیستی افزایش یافت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آغاز گفتگوهای غیرمستقیم میان هیات‌ فلسطینی و رژیم صهیونیستی تناقض‌گویی‌های ترامپ در سالگرد نیروی دریایی آمریکا نماینده پارلمان فرانسه: «ماکرون» کشتی‌های امدادی به نوار غزه بفرستد مسئول فلسطینی: بعید است توافق سریعی درباره غزه حاصل شود جهاد اسلامی: مقاومت تا آزادی فلسطین ادامه دارد نتایج رسمی انتخابات نمایشی سوریه اعلام شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گزارشی از ایرانیان دیپورت شده از آمریکا پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستورکار باشد عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی واکنش نشان داد اعتراض ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو: طرح ترامپ آغاز پایان جنگ است مدیران کم‌کار، بیکار شدند! محبی‌نیا: تصویب کنوانسیون CFT، اشرافیتِ کارگزاران نظام به مسائل روز جهان را نشان داد
سرخط خبرها

آمریکا: بر فعالیت ایران نظارت داریم | برجام ماه‌هاست که در دستور کار قرار ندارد

  • کد خبر: ۱۴۸۵۴۶
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
آمریکا: بر فعالیت ایران نظارت داریم | برجام ماه‌هاست که در دستور کار قرار ندارد
معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت که واشنگتن بر هرگونه برنامه ایران برای فعالیت دریایی در نیمکره غربی نظارت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در نشست خبری هفتگی این وزارت‌خانه در پاسخ به سوالی درباره اظهارات اخیر وزیر امورخارجه آمریکا که گفته بود با اسرائیل درخصوص تعمیق همکاری‌ها برای مقابله با ایران رایزنی کرده است، به تکرار ادعاهای خصمانه واشنگتن علیه ایران پرداخت و گفت: این سیاست جدیدی نیست. ما همواره در این دولت درباره مبارزه با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران صحبت کرده‌ایم. واضح است که وقتی پای این مساله و از جمله جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای در میان است، اسرائیل یک شریک و متحد مهم منطقه‌ای در مقابله با فعالیت‌های ایران در منطقه است.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه آمریکا، پاتل در ‌پاسخ به سوالی درباره ناآرامی‌های اخیر در ایران و اینکه آیا آمریکا قصد دارد در سازمان ملل اقدامی علیه ایران انجام دهد؟ بیان کرد: ما برای مسئول دانستن ایران در این زمینه تعلل نکرده و اقداماتی انجام داده‌ایم و در این مورد اجازه می‌دهیم که همکارانمان در سازمان ملل درباره آن صحبت کنند. اما باید بگویم که برای استفاده از ابزارهایمان، از جمله از طریق تحریم‌ها به منظور پاسخگو کردن مقامات ایران تعلل نخواهیم کرد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره حضور و نفوذ ایران در تنگه پاناما گفت که آمریکا از گزارش‌ها و برنامه ایران در ارتباط با فعالیت‌های دریایی در نیمکره غربی مطلع است و بر آن نظارت می‌کند.

پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری درباره وضعیت پیرامون برجام اظهار داشت: همان‌طور که قبلا نیز گفته‌ایم، چندین ماه است که برجام در دستور کار قرار ندارد. روی آن متمرکز نیستیم.

این دیپلمات آمریکایی در ادامه مدعی شد: ایران فرصت بازگشت به اجرای کامل برجام را در ماه سپتامبر، زمانی که به توافق روی میز و مورد تائید تمام طرف‌ها پشت کرد، از بین برد. 

‌وی با تکرار ادعای بی‌اساس استفاده مسکو از پهپادهای ساخت ایران در جنگ علیه اوکراین افزود: از ماه سپتامبر نیز تمرکز ما روی دفاع از آزادی‌های اساسی مردم ایران و ایستادن در کنار مردم ایران و همچنین مقابله با مشارکت نظامی عمیق ایران با روسیه و حمایت آن از جنگ غیرقانونی روسیه در اوکراین قرار داشته است.

معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا همچنین گفت: البته، مدت‌هاست گفته‌ایم و همچنان در این دولت معتقدیم که ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد. ما کماکان معتقدیم که دیپلماسی بهترین سازوکار برای چنین اقدامی است اما در مورد برجام، ماه‌هاست که در دستور کار نبوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->